torsdag 11 februari 2010

Igång igen...

Efter att det har varit lugnt ett bra tag så har det hela satt ny fart!
Igår och idag har jag varit så förkyld att jag är hemma från jobbet. Är rätt trött och hängig men kände att jag måste skriva detta som har hänt.

Igår så skulle jag på toaletten och då jag kom in fann jag YTTERLIGARE en flik ifrån ett mjölkpaket! Jag skrev om det tidigare, att jag hittade en flik i soffan. Igår låg det en annan i badrummet! Varför dessa flikar?? Jag är 100% säker på att jag kastade fliken i soporna och jag tog dessutom ut och slängde soppåsen igår morse. Så var kom fliken ifrån?? Ännu senare på kvällen så vänder jag mig om för att stänga fönstret som stått öppet. Min soffa står med ryggen mot fönstret. Då ser jag att mitt måttband ligger där på armstödet! Det har jag inte använt på månader!! Det låg bredvid uppgifterna som jag fått om en avlägsen släkting, (jag släktforskar lite och hade fått hem dessa för att komma vidare lite.)

Nu bara för en liten stund sen när jag steg upp ur sängen så hör jag min lilla änglaspeldosa sätta igång och spela. Bara en pyttestund men jag blev väldigt förvånad måste jag säga! Någon är verkligen här och hälsar på. Känner inte något obehag alls.
Blir bara så nyfiken. Är de bara här för att ta hand om mig eller är det Anders som inte kommit vidare?

Jag får ta och ringa Carina och se om hon kan ordna med ett besök här för att finna ut vad det hela rör sig om!
Nu kallar soffan igen.. Filt, täcke, te och sova sova sova...!

Mitt kök!

2 kommentarer:

  1. Ja den där Anders är nog kvar - om du inte gjort något för att få honom att gå vidare.
    Men det där du säger om prylar som läggs fram och din släktforsning... det låter mer som det är en nära anhörig som vill visa sin närvaro.
    Ska du inte försöka få hem ett medium för att få bort stackarn som bodde där innan?

    Kram,
    Eva

    SvaraRadera
  2. Jo jag skrev det i mitt inlägg, att jag ska kontakta Carina.. Hon känner till bra medium som får hjälpa den som är här - OM de nu behöver hjälp.. ~laika~

    SvaraRadera