fredag 25 december 2009

Är det en orb framför mitt ansikte??

Klicka på bilden så blir den större.

Här lägger jag ut en bild på mig själv som togs på julaftonen. Kunde inte låta bli då det ser ut som det är en orb framför mitt ansikte. Eller är det nånting annat så som damm eller reflex från ljusen runt om? Pappa tog en ny bild direkt efter och då fanns där ingenting framför mitt ansikte.. Vad tror ni att det är?

Lägg gärna en kommentar..!
God fortsättning!!

4 kommentarer:

  1. ja det ser ju onekligen ut så! om han tog en bild direkt efteråt, utan att ha gjort nåt med kameran, så borde det vara en orb. annars vet jag inte vad det är!
    märkligt!! har du nån närstående som gått bort nyligen eftersom den är så pass nära? kramen

    SvaraRadera
  2. Hej vännen, jaa du det ser ju onekligen lite märkligt ut. Särskilt eftersom den är precis vid ditt ansikte också. Jag har bloggat om orber tidigare och då skrivit att det ofta handlar om damm och vattendroppar. Men, eftersom jag känner till vad som hänt omkring dig så tror jag att det här är en riktig orb. Frågan är bara VAD eller VEM det är.
    Hur har du haft det idag annars, har det varit lugnt?
    Själv har jag haft det lugnt i över en vecka. Men idag fick jag en ny rispa. Vet inte om det var för att jag tänkte en del på eländet där i mitt gamla hus... Verkar ju som det kan räcka ibland att man bara TÄNKER på det. Lite läskigt.
    Ha det så bra nu och fortsätt att blogga om vad som händer hos dig.
    Kram,
    Eva

    SvaraRadera
  3. ser mysko ut. själv hade jag Något Mycket märkligt i mitt sovrum i går kväll, såg ut som guldbollar flygandes som blixtrade till. Mysko

    SvaraRadera