söndag 27 december 2009

Lugn och ro

Nu är det lugn och ro här hemma! Känns skönt! Jag har pratat med en person som kan den här biten väldigt bra. Det känns så bra att få råd av Dig, Carina! De sakerna Du tipsade mig om kändes bra och enkla att utöva.
Jag får ta och boka en ny tid med Dig i januari..!

Vad som sades vill jag inte gå in på här. Det är personligt. Jag tycker var och en som upplever sådant här med andekontakt bör hitta sig en egen väg att gå. Jag tror inte det finns någon mall över hur det här verkligen fungerar. Då det är så personligt ska man inte lyssna för mycket på vad andra har varit med om. Man får hitta personer att prata med som man kan lita på och som förstår vad man går igenom.

Försök ta reda på vad de vill. Ta hjälp och prata om det. Nu är vi så många som har våra speciella upplevelser att det borde vara lättare få den hjälp vi behöver.
Vi kan dela våra erfarenheter med likasinnade som förstår, som varit där själva.

Jag har varit väldigt kluven då det gäller den här biten. Jag har tvivlat på mig själv mycket den här senaste tiden då det varit så mycket som har hänt. Men varför i herrans namn skulle jag gå och skriva ett A i min spegel i badrummet?? Varför skulle jag flytta runt på mina saker på det sätt som det har gjorts här hemma?

Undrar så vad som hände min tekopp. Den har fortfarande inte setts till här. Jag har gått igenom hela min lägenhet - den finns bara inte. Varför skulle jag slänga en av mina favorit koppar i soporna?? Jag har funderat fram och tillbaka på det som sker men kommer inte fram till någon bra förklaring.
Det är tur att jag har förstående arbetskamrater som förstår och som varit med om liknande saker och som tror på sådant här. Min familj tycker bara att "det finns inte det nått sånt, sånt skitprat!" Tur jag har Er på nätet, tur jag har er mina kollegor (ni vet vilka ni är..), tur jag har Dig Carina - som så gärna ger råd och tips om hur jag kan vara och agera i detta som sker.

Jag är nog inte alldeles galen.. Inte än... ;)



Mitt hem..

1 kommentar:

  1. Tack för tipset om Beccus, känner till sidan från tidigare. Men jag har redan prövat det mesta som står där. T ex det där med rökelsesalvia (se min blogg under kategorin "Tips & Råd". Fast, när flera medium försökt hjälpa mig - utan att lyckas - ja, då förstår du kanske att jag har med något rätt tufft att göra. Och då ska man nog vara försiktig med vad man pysslar med själv.
    Men nu är några utanför Sverige involverade, så jag hoppas på en snar lösning. Tills dess kan jag egentligen bara göra en sak; att fortsätta be.

    SvaraRadera