onsdag 23 december 2009

Hänt flera saker

Börjar nästan tro att man blivit halvt galen. Härom dagen försvann en tekopp!!
Jag har letat i hela lägenheten, i skåp, i frys/kyl och andra ställen för att hitta den. Till och med i soporna för att se om jag slängt den men nä..
Den finns bara inte!
Blir faktiskt inte klok på detta.
Börjar misstro mig själv. Igår blev jag riktigt rädd...
Jag har lagt stenar som jag har samlat från Gotland i en cirkel. I cirkeln har jag tänt ljus och rökeler. Igår när jag vaknade var cirkeln förstörd. Stenarna låg huller om buller. Inte går jag väl i sömnen och gör en massa konstiga saker??

Flera gånger har det skrivits i spegeln. Sist som någon form av rebus - jag måste säga att de är rätt så duktiga, andarna. Nån har skrivit ett A på ena spegeldörren i badrummet och på nästa spegeldörr har det skrivits ytterliga ett A, fast detta A har en pil under sig som är riktat mot det första A:et..... Jag har mina funderingar på vad detta betyder, men jag vill inte skriva nått här än..!

Härom dagen fick jag plötsliga rivmärken på undersidan av armen. Sved till som tusan gjorde det. Några långa och några korta korta.. Dagen efter så fanns det inte något märke där!

Nä det här börjar kännas rätt jobbigt. Jag har sagt ifrån. Att: HÄR BOR JAG - DET HÄR ÄR MIN LÄGENHET så håll er borta. Det är MITT MITT MITT!!! Det räcker nu - jag vet att ni är här!! LUGN!!

Men jag tror inte det hjälper. Jag får ringa en jag känner och be henne om hjälp. Hon har kontakter med ett bra medium - orkar inte ha det så här längre!!
Mitt hem vill jag ha som min trygga borg, inte känna som jag gör nu. Att jag börjar misstro mig själv för det som händer och undra vad som ska ske här näst...!

Är julen en tid som öppnar upp för att det kan märkas mer av den här biten?
Någon som vet nått mer om varför det händer så mycket just nu??

1 kommentar:

  1. Jag känner igen mig i allt du skriver. Så har jag haft det i över ett år. Hittills har jag inte fått kontakt med något medium som velat gå till botten med detta.
    Jag hoppas du får tag i någon som verkligen engagerar sig och tar reda på VAD det är och vad man kan göra för att få slut på eländet.
    Känner du någon som heter något på A?
    Försök dokumentera så mycket som möjligt. Helst med en digitalkamera som tar bättre bilder än en mobil. Lycka till!
    Kram,
    Eva

    SvaraRadera