söndag 3 januari 2010

Ska jag skratta eller gråta....?!?!?!!!

Lördag kväll pratar jag med Carina i telefon. Samtidigt som jag pratar med henne får jag världens hjärtklappning. Jag får råd och bra tips om hur jag ska göra med allt detta. När vi har lagt på så tänkte jag gå in och borsta tänderna för kvällen. När jag står där och borstar mina tänder ser jag något nere i toaletten. En tom toarulle ligger nedtryggt I TOALETTEN! Inte tusan går jag och trycker ned en toarulle så!! Det blir ju stop och framför allt - VARFÖR skulle jag göra något dyligt???

När jag kommer ut i vardagsrummet får jag ännu mer hjärtklappning! Någon har lagt fliken från ett mjölkpaket (ni vet, den man river av då man öppnar..)i sitsen på min soffa!!

VA?????
Jag har inte druckit mjölk sen före jul!! VAR kom fliken ifrån??? Sådant slänger man ju i soporna samtidigt som när man har öppnat den, i varje fall gör jag det.

Köpte hem en liter mjölk på da´n igår men den är fortfarande oöppnad så jag undrar vad fliken kom ifrån. Jag hade ju suttit där tidigare under kvällen med och då fanns den INTE där!



Jag börjar få mina aningar om vem det är som är här och stökar.. (Eller spökar).

Fick rätt många backflash igår och skratten började bubbla i mig. Minnen från en speciell resa till London som jag gjorde dec -03. Mer vill jag inte säga nu.
Är det Hon som är här är det helt ok. Men ser gärna att rivmärkerna upphör. Fick ett till idag när jag duschade. Är det någon som vet varför det händer så mycket just i badrummet??

Ja som sagt.
Jag vete katten om man ska skratta eller gråta åt allt som händer...
För inte går jag och kör ned saker i toan...!!!
Böt visserligen till en ny toarulle igår men den tomma rullen vet jag att jag lade i soporna. Den kan ju knappast flyga upp av sig själv från botten på sophinken och ned i toan...

Inte konstigt att man tvivlar på sig själv när det händer nått sånt hemma.
Sen undrar jag varför jag har så svårt att bara kolla av min blogg. Internet stängs ned, men när jag ska skriva inlägg om det som händer så är det väldigt enkelt att bara logga in.

Nä nu ska jag ta och städa av lite här så "VI" får rent och fint....

Bäst att hålla sig väl med den/dom som är här... ;)

~Laika~

2 kommentarer:

  1. Ta gärna kort på dina rivmärken och visa här.

    SvaraRadera
  2. Skriv ner alla saker du gjorde, t.ex.: stängde av kranen innan jag åkte hemifrån, släkte ljusen, slängde toapappers rullen i soptunnan o.s.v. det tycker vi är en bra idé!

    SvaraRadera